VIER kondigt najaarsprogrammatie aan.
2014-08-20

VIER kondigt najaarsprogrammatie aan.

Ook VIER maakt zijn najaarsprogrammatie bekend.

Na Eén en Canvas stelt ook VIER zijn najaarsprogramma's voor. Daarin is plaats voor nieuwe programma's als Weet ik veel, gepresenteerd door Evy Gruyaert, Het beste moet nog komen van Steven Van Herreweghe, een humoristisch panelprogramma van Sofie Lemaire en de docu-reeks De Recherche, van de makers van De Rechtbank.

Een aantal vaste waarden zoals De Slimste Mens en De Ideale Wereld blijven op post. Het eigenzinnige informatieprogramma met Otto-Jan Ham zag in het tussenseizoen Jonas Geirnaert vertrekken, maar kan (vanaf 1 september) nog altijd rekenen op de diensten Jelle De Beule, in gezelschap van de gast van de dag, om te surfen op de deining van de actualiteit. Vanaf 14 oktober wordt De Slimste Mens afgetrapt, met een nieuwe jury die deze keer bestaat uit Philippe Geubels, Lieven Scheire, Bruno Vanden Broecke, Bart Cannaerts en Herman Brusselmans.

In de nieuwe quiz Weet ik veelmag Evy Gruyaert elke zaterdag een 300-tal studenten en BV's bestoken met kennisvragen. De primus van de aula speelt samen met de slimste BV de finaleronde. Meespelen kan, dankzij de interactieve app.

Steven Van Herreweghe gaat in Het beste moet nog komen zijn wekelijkse gast voorbereiden op (mogelijk) een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Voor het geval het beste achter de rug is, maar in het ideale scenario nog moet komen. Tom Waes is als eerste te gast.

Sofie Lemaire is het gezicht van een humoristisch panelprogramma waarin vier BV's strijden om hun plaats in de geschiedenis. De waan van de dag inspireert om elke aflevering op zoek te gaan naar waanzinnige precedenten.

Het najaar brengt ook een nieuw seizoen van de docusoap De Rechtbank met zich mee. Van dezelfde makers komt het nieuwe programma De Recherche dat de Lokale Recherche Dienst van Gent volgt in hun misdaadonderzoeken. Van opsporing tot eventuele arrestatie, van verhoor tot bekentenis.

Verder ook een nieuwe reeks afleveringen van Geubels en de Belgen. De komiek heeft het deze keer over typisch Belgische onderwerpen zoals onder meer parkeerwachters, de begingeneriek van Tik Tak, huurhuisjes in de Ardennen en de nadelen van teenslippers op festivals. Voor culinaire ontspanning zorgen Komen Eten en Chez Piet en Smakelijk met sterrenchef Piet Huysentruyt achter het fornuis.

Ook voor een nieuwe portie Amerikaanse misdaadreeksen zit je dit najaar goed bij VIER. Het tweede seizoen vanThe Blacklist komt er aan, net als nieuwe seizoenen van CSI: Crime Scene Investigation, The Mentalist en Criminal Minds. Ook kan je tv-premières verwachten zoals Tron Legacy, Friends with Benefits en Shrek Forever After.

Een volledig overzicht vind je hier!

Website by The Island - theisland.be