Website VTM volledig vernieuwd
2014-08-25

Website VTM volledig vernieuwd

Vanaf vandaag zit vtm.be in een nieuw kleedje. Grote nieuwigheid is dat bezoekers er heel wat van hun favoriete programma’s volledig én gratis kunnen bekijken.

De afleveringen zijn gedurende vier weken na uitzending beschikbaar. Dat is een primeur in Vlaanderen. Binnenkort komt er ook een update van de VTM-app waardoor mensen de volledige afleveringen ook op smartphone en tablet kunnen bekijken.

Peter Bossaert, CEO MEDIALAAN:

We investeren volop in innovatie. We willen onze kijker niet alleen de beste programma’s maar ook het grootst mogelijke gebruikscomfort aanbieden. Ons innovatieteam brengt met de lancering van de nieuwe website vtm.be een nieuwe primeur. vtm.be wordt een extra platform waarop mensen volledige afleveringen van programma’s gratis kunnen bekijken. We zien dit echt als een bijkomende service en voelen dat kijkers dit waarderen.

Deze zomer werd er op vtm.be al getest met het aanbod van volledige afleveringen. Zo waren bijvoorbeeld Familie en Met Vier in Bed al volledig te bekijken op de site. Meer dan 185.000 keer werden deze afleveringen al bekeken.

Website by The Island - theisland.be