Persmededeling: De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015

Persmededeling: De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2015

De Vlaamse Televisie Academie zal ook volgend jaar, voor de achtste maal, de Vlaamse Televisie Sterren uitreiken aan de televisieprogramma’s en televisiemakers die zich in 2014 wisten te onderscheiden.

Toen de VRT een tijd geleden besliste om, uit besparingsoverwegingen, De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren, niet meer uit te zenden – en daarin gevolgd werd door zowel VTM als VIER – was het niet meteen duidelijk wat de toekomst van De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren zou zijn.

Door de jaren heen is De Nacht en in het bijzonder de uitreiking uitgegroeid tot het feest van de hele televisiesector. Een uniek initiatief dat algemeen gewaardeerd wordt precies omdat het zenderoverschrijdend is, gedragen wordt door een onafhankelijke en overkoepelende Vlaamse Televisie Academie en gesteund wordt door duizenden leden uit de sector.

Het bestuur van de Vlaamse Televisie Academie, daarbij geruggesteund door haar leden, heeft daarom geoordeeld dat deze, intussen al mooie, traditie dient te worden voortgezet en heeft dan ook beslist om de Vlaamse Televisie Sterren in het voorjaar opnieuw te organiseren.

Over hoe de uitreiking er precies zal uitzien, zal later gecommuniceerd worden.

Het Bestuur

Website by The Island - theisland.be