Het najaar van 2BE en Vitaya.
2014-08-22

Het najaar van 2BE en Vitaya.

Medialaan stelde gisteren ook de najaarsprogrammatie van 2BE en Vitaya voor.

Op 2BE zal de kijker kunnen genieten van nieuwe seizoenen van Homeland, Game of Thrones, Person of Interest en van En Toen Kwam Ons Ma Binnen.

Verder zullen er ook heel wat nieuwe programma’s te zien zijn. Zo bijvoorbeeld Balls of Steel, een candid camera-programma waarin prettig gestoorde lolbroeken het tegen elkaar zullen opnemen met gewaagde grappen. Black Sails is een serie over de Gouden Eeuw van de piraterij. In de historische dramareeks Vikings, van de makers van The Tudors, staan brutaliteit, geweld en machtslust centraal. We volgen de opkomst van de legendarische Noorse koning Ragnar Lothbrok die zijn zinnen heeft gezet op het veroveren van Engeland en Frankrijk.

Verder maakt 2BE ook plaats voor twee policiers die zich afspelen in Brooklyn New York. Taxi Brooklyn is gebaseerd op de Taxi-films van Luc Besson en draait rond de New York-detective Cat Sullivan die gaat samenwerken met taxichauffeur Leo Romba. Hun doel: samen misdaad bestrijden. Brooklyn Nine-Nine gaat over rechercheur Jake Peralta die in het 99ste district van de New York Police Department in Brooklyn een rustig leventje leidt. Als er plots een nieuwe wind gaat waaien door de komst van een strikte hoofdcommissaris, die alles volgens het boekje wil doen, komt Jake in de problemen. De reeks werd dit jaar bekroond met twee Golden Globe Awards en zal de dagelijkse comedy line-up van 2BE – samen met The Middle, Modern Family en The Big Bang Theory – versterken.

Verder blijft ook Champions League dit seizoen van de partij. De films vervolledigen het plaatje.

Bij Vitaya is oktober de Bruidsmaand. Toekomstige bruidjes zoeken in het nieuwe programma De Jurk naar het perfecte trouwkleed, Four Weddings schuimt in een nieuw seizoen de meest uiteenlopende trouwpartijen af en Don’t Tell The Bride volgt de stressvolle periode tijdens de voorbereidingen van deze belangrijke dag. Daarnaast staan er tal van sprookjesachtige bruidsfilms en –documentaires op het programma.

Website by The Island - theisland.be